Ryhmät

Uudet tuotteet

Yrityksen kehittämisavustus - kansainvälistymishanke

Kansainvälistymishankkeemme pääpaino on ollut oman tuotemerkin kehittämisessä ja markkinoiden tutkimisessa. Lisäksi oman tuotannon aloittaminen, työympäristön ja tuotekehitystilojen rakentaminen sekä mittalaitteistojen hankinta ovat kuuluneet merkittävinä osina hankkeeseen. Euroopan aluekehitysrahastosta saadun tuen myötä olemme pystyneet keskittymään yllä mainittujen asioiden saavuttamiseen.

Oy Audioimport Group AB

Audioimport on perustettu vuonna 2004 ja päätoimipaikka on Suomessa. Liikeideamme on tuoda maahan laadukkaita tuotteita kilpalukykyiseen hintaan. On myös tärkeää, että tuotteet joita tuomme, ovat ajankohtaisia ja oikeita markkinoiden vaatimuksiin. Olemme vahvasti esillä sosiaalisessa mediassa ja juuri tehokkaiden markkinointikanaviemme kautta olemme kasvattaneet tuotteidemme kysyntää. Olemme vuosittain esillä tietyillä autohifi-messuilla.

Varastomme sijaitsee Ylivieskassa ja tuotevalikoimastamme löytyy noin 5000 eri tuotetta.

Hankimme tavaroita suurissa erissä, minkä ansiosta pystymme myymään tuotteemme kilpailukykyiseen hintaan.

Yksi henkilökuntamme vahvuuksista on korkea ammattitaito, minkä voimme todistaa yli 30 Suomenmestaruudella autohifikisoissa sekä neljällä (4) Euroopanmestaruudella. Tämä siksi, että etenkin autohifi on intohimomme ja harrastuksemme. Kilpailemalla kehitämme samalla ammattitaitoamme markkinoiden haasteissa.

Vaikka autohifin myynti on kutistunut yleisesti, yhtiömme on pystynyt kasvamaan tasaisesti tiukassa kilpailutilanteessa. Pohjoismaissa meillä on vankka ote markkinoista ja pyrimme jatkossa kasvamaan entisestään. Jos haluat tuloksia - Audioimport on oikea kumppanisi.

Audioimportin erityisvahvuudet:

  • Joustavuus
  • Toimitusvarmuus
  • Oma tuotekehitys
  • Monipuoliset ja vahvat suhteet tehtaisiin
  • Korkea tietotaito tuotteista
  • Nopea reagoimaan asiakkaiden vaatimuksiin